Orbán magánvacsorán fogadta a Kínai Kommunista Párt Központi Külügyi Bizottságának igazgatóját

POLITIKA
2023 február 19., 18:36
comments 23
Orbán Viktor miniszterelnök (jobbra) fogadja Vang Ji államtanácsost, a Kínai Kommunista Párt Központi Külügyi Bizottságának igazgatóját Budapesten 2023. február 19-én.
photo_camera Orbán Viktor fogadja Vang Ji államtanácsost Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher/MTI/MTVA

Orbán Viktor miniszterelnök magánvacsorán fogadta Vang Ji államtanácsost, a Kínai Kommunista Párt Központi Külügyi Bizottságának igazgatóját – közölte Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Magyar Levente, a tárca parlamenti államtitkára (j) fogadja Vang Ji kínai államtanácsost a Liszt Ferenc-repülőtéren
photo_camera Magyar Levente, a tárca parlamenti államtitkára (j) fogadja Vang Ji kínai államtanácsost a Liszt Ferenc-repülőtéren Fotó: KKM/Borsos Mátyás/MTI/MTVA

A Külgazdasági és Külügyminisztérium bejelentette, hogy Szijjártó Péter miniszter hétfőn tárgyal a fővárosban Vang Ji államtanácsossal. A napirenden a Kína és Közép-Európa országai közötti együttműködés, valamint a két ország stratégiai partnersége szerepel majd. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.