Meghalt Kovács Zsuzsa kódexkutató, akiről 4 hónapja lejárató anyagot készített a Hír Tv, miután a fideszes önkormányzat utcára tette

GYÁSZ
2023 február 20., 15:15

67 évesen meghalt Kovács Zsuzsa nyugdíjas kódexkutató – jelentette be az A Város Mindenkié.

Kovács Zsuzsa mielőtt kilakoltatták az Október 6. utcai lakásából 2022. október 6-án.
photo_camera Kovács Zsuzsa mielőtt kilakoltatták az Október 6. utcai lakásából 2022. október 6-án. Fotó: Bankó Gábor/444

Az idős nőt az V. kerületi fideszes önkormányzat tavaly októberben a 45 830 forintos nyugdíja mellett összegyűlt pár 100 ezres tartozására hivatkozva – az AVM több tucat aktivistájának erőfeszítése ellenére – kilakoltatta, pedig a nő tartozását a segítő civilek rendezni tudták és akarták volna. A Hír Tv lejárató anyagot is készített az utcára tett nőről.

Később kiderült, hogy az V. kerület jegyzőjének, Sélley Zoltánnak jóval nagyobb tartozása volt korábban a Hegyvidéki Önkormányzat felé be nem fizetett ingatlanbérleti díj miatt, mint Kovács Zsuzsának a Belvárosi Önkormányzat felé.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.