Március végéig meghosszabbították Andrew Tate letartóztatását

külföld
2023 február 21., 18:36

További harminc nappal meghosszabbította a Bukaresti Törvényszék a Tate testvérek letartóztatását, írja a BBC. A bűnsegédlettel gyanúsított két fiatal nő, Georgiana Manuela Naghel és Alexandra-Luana Radu letartóztatását házi őrizetre módosítják. A döntés nem jogerős, a gyanúsítottak fellebbeztek, ha azokat elutasítja a fellebbviteli bíróság Andrew Tate és testvére, Tristan Tate március végéig rácsok mögött marad.

A nőgyűlölő influenszert december 30-án vették őrizetbe szervezett bűnözés és nemi erőszak vádjával, és március végéig biztosan őrizetben marad. Az amerikai–brit kickbokszbajnokból lett valóságshow-szereplő, majd influenszer Tate-et és testvérét azzal gyanúsítják, hogy elrabolt és pornográf tartalmak készítésére kényszerített hat fiatal nőt. Ezen kívül az elmúlt hetekben 3 nő vádolta Tate-et azzal, hogy megerőszakolta őt. A román ügyészség lefoglalta Andrew Tate és testvére, Tristan Tate teljes romániai vagyonát, benne több ingatlannal és luxusautókkkal.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.