Kikeverte a köztévé Beton.Hofi számából az orbánozást

ZENE
2023 február 24., 10:49
comments 25

Beton.Hofi Bagira című számának van egy olyan része, hogy

Belehalok, milyen szabad ország ez/ Anyámnak írok sms-t és az Orbán les”,

ami a köztévé koncertközvetítésébe ebben a formában nem fért bele. A Telex visszanézte a közszolgálatiságra vágyó fiataloknak szánt Petőfi TV műsorát, ahol az összes szöveget kívülről fújó közönség szájára valahogy épp az Orbán szó nem áll rá a közvetítésben.

link Forrás

Az A38-as koncerten Beton.Hofi épp énekeltette a közönséget, akik a szabad országról szóló részt még beordítják, aztán a következő sornál elnémul a felvétel. A lap szerint ki lehet hallani, hogy utólagosan vették le a hangot a felvételről ennél a résznél. Ez a közmédiás próbálkozás azért is figyelemreméltó, mert ugyanarról a koncertről van egy másik felvétel is, amin tisztán hallani, ahogy a közönség az üvölti: az Orbán les.

link Forrás

Azt persze szereti a köztévé, ha népszerű előadók miatt néha odatévednek a fiatalok, de a kritikát nem igazán díjazzák. Pár éve Fluor Tomi csinált viccet a sorosozásból, mire letiltották a dalait. Máskor a Hétköznapi Csalódások Viktor című száma sem mehetett le a köztévén.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.