„Az agyaddal gondolkodj, ne pedig a cicijeiddel”

tévé
2023 február 26., 19:14

– Melyik Oroszország? Ez Kína vagy Oroszország?
– Kína egy ország?
– Igen!
– Jó, nem tudom!

A fenti, minden szempontból tökéletes beszélgetés a Netflix legújabb realityjében, a Perfect Matchben hangzott el, ami természetesen már megint egy párkeresős valóságshow, vagyis nincs benne olyan, amit ne láttunk volna korábban:

  • bikinis nők,
  • izmos férfiak haspólóban,
  • debil párbeszédek.

Az egyedüli újdonság az, hogy a Netflix az újrahasznosítás és a takarékoskodás jegyében összekaparta a létező összes korábbi realityjének legismertebb arcait, majd bedobta őket egy panamai villába, hogy egymás között találják meg életük párját.

Így történhetett meg az, hogy ismét képernyőn láthatjuk a világ minden szempontból legtökéletesebb reality-szereplőjét, a brit Chloét, akiért a Too hot to handle első évadában lehetett először rajongani, és akit a Netflix egyszer már újrahasznosított a véletlenül járványkompatibilissé vált taktikázós, netes átverésekre épülő realityjében, a Circle-ben is. Chloe bármennyire is beillik az átlagos valóságshow-szereplők közé azzal, hogy 0-24 bikiniben van és lehetetlenül butácska, a sorból mégis kilóg azzal, hogy mindezek mellett tudja magáról, hogy buta, és ezt rendkívül szórakoztatóan tudja előadni. Például akkor is, amikor az egyik randiján félrevonulva azt mondja magának: „Az agyaddal gondolkodj, ne pedig a cicijeiddel.” A Too hot to handle korábbi évadainak szereplőin túl láthatunk még ismerős arcokat a Circle-ből, a szó szerint vakrandizós Love is Blindból, a Mole-ból és az egyik ingatlanos realityből is, de még abból a kényelmetlenül bizarr ismerkedős valóságshowból is, amiben állatoknak maszkírozva engedték össze a játékosokat randizni.

link Forrás

Az, hogy korábban már kipróbált, sőt bevált szereplőkkel forgattak, garancia lehetne a sikerre, de sajnos a Perfect matchből pont az a szórakoztató faktor és viszonylag egyszerű, de hibátlanul működő ötlet hiányzik, ami a Too hot to handle-t lazán sikerre tudta vinni. Mert míg abban összeválogattak egy rakás kanos és szép fiatalt, akikkel aztán közölték, hogy nem nyúlhatnak egymáshoz, de még magukhoz sem, itt lehet bármit csinálni, a lényeg az, hogy mindenki találja meg élete párját.

Ebben a műsorban csak egyetlen csavar van, amiatt viszont a játékosok egy részének több hónapos terápiára lesz szükségük a későbbiekben.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.