Bucsai gyerekek kakaóztak a parlamentben

háború
2023 március 02., 14:05

Ferencváros nemrég testvérvárosává fogadta Bucsát, ahol az orosz hadsereg tavaly rettenetes mészárlást hajtott végre, nem sokkal az ukrajnai háború megindítása után.

A testvérvárosi kapcsolat keretében szerdán bucsai gyerekek érkeztek Budapestre, akik Vajda Zoltán MSZP-s parlamenti képviselő szervezésében a parlamentben is jártak. Posztja szerint először a Költségvetési Bizottság termében kakaóztak, majd idegenvezetéssel bejárták az Országházat.

A látogatáson ott volt Baranyi Krisztina, Ferencváros polgármestere is, aki decemberben fogadta a bucsai polgármestert.

link Forrás
Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.