Vádat emeltek Hakimi ellen

futball
2023 március 03., 15:44

A katari vébé bronzmeccsén még Asraf Hakimi szólójáról írtunk, a hét elején már arról adtunk hírt, hogy a Paris SG marokkói válogatott szélsőhátvédje ellen nemi erőszak vádjával nyomozás indult. Most kiderült, hogy Hakimit csütörtökön meghallgatta, majd megvádolta az ügyészség, és bírósági felügyelet alá helyezte.

A bírósági felügyelet azt jelenti - amint azt az ügyészség közölte - hogy a vádlójával nem léphet érintkezésbe, ugyanakkor akár el is hagyhatja az országot. Pénteken ott volt csapata edzésén.

Hakimi (jobbra) részt vett csapata pénteki edzésén
photo_camera Hakimi (jobbra) részt vett csapata pénteki edzésén Fotó: FRANCK FIFE/AFP

Vasárnap egy 24 éves nő tett bejelentést arról egy Párizs melletti kisváros, Nogent-sur-Marne rendőrkapitányságán, hogy a futballista szombaton megerőszakolta.

Hakimi és feltételezett áldozata az Instagrammon ismerkedtek meg, és szombaton a férfi lakásán találkoztak, itt történt az erőszak.

A 24 éves Hakimi 2020 óta nős, az eset idején felesége és két gyermeke Dubajban voltak.

A Transfermarkt szerint Hakimi 70 millió euróval a Paris SG harmadik legértékesebb játékosa Mbappè és Neymar után. A FIFA a 2022-es év csapatába is beválogatta. Klubja a támogatásáról biztosította, és jelezte, hogy bízik az igazságszolgáltatásban. Ügyvédje zsarolási kísérletről beszélt, a védence szerinte határozottan tagadja az ellene felhozott vádat.

A Paris SG szombaton a Nantes ellen játszik, kérdés, hogy Hakimivel vagy nélküle?

(Az MTI híre alapján)