Kamionbalesetben meghalt a közútkezelő egyik dolgozója

baleset
március 22., 15:46
comments 3

Egy pályafenntartó járműnek ütközött egy kamion, az ütközéstől pedig a jármű a sztráda melletti árokba csapódott szerdán az M43-as autópálya határ felé vezető oldalán, a 28-as kilométerszelvény térségében. A sofőr, aki a kocsi alá szorult, olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt, írja a police.hu. A Magyar Közút beszámolója szerint a pályafenntartó jármű burkolatjavítási munkákat végzett az érintett útszakaszon.

A munkavégzés végeztével, éppen, mikor a munkaterületet elhagyták volna a szakemberek, az azt védő, ütközési energiaelnyelő berendezéssel felszerelt teherautóba akkora erővel rohant bele egy külföldi kamionos, hogy a közutas teherautót az árokba lökte, annak fülkéjébe szorult be a közútkezelő makói szakembere, amit a 41 éves férfi már nem élt túl,

írják.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.