Magyarországon szinte nincs olyan nő, akit az élete során ne ért volna valamilyen zaklatás. Európai kutatások szerint minden második nő volt már kéretlen szexuális közeledés áldozata, ami leggyakrabban a tömegközlekedésben és szórakozóhelyeken történik. A magyar bulikultúra pedig táptalajt is nyújt a nőket szexualizáló, őket prédának tekintő férfi viselkedésnek.
A Newsroom mai adásban Solti Hannával és Fődi Kittivel, a 444 újságíróival beszélgetünk arról, hogy milyen társadalmi folyamatok erősíti a férfiakban, hogy oké az ilyen viselkedés, mit tegyen az, aki áldozata vagy tanúja a bulihelyeken elkövetett zaklatásnak, és mit tehet egy szórakozóhely, a társadalom és a kormány, hogy megvédjék a bulizni, kikapcsolódni vágyó nőket.
Hanna és Kitti a Zaklatás nem tánc című cikksorozatukban járták körbe a nőket a szórakozóhelyeken érő zaklatás, bántalmazás, fenyegetés kérdését. A cikkeikben pszichológusokkal, szociológusokkal, szórakozóhelyek üzemeltetőivel, önvédelmi edzőkkel és persze áldozatokkal is beszéltek arról, mit lehetne tenni azért, hogy a bulizni akaró nők ne legyenek kiszolgáltatva a zaklató férfiaknak.
Ünnepi különszám, kínai bejglireceptmelléklettel! Korrupt sportvezetők karácsonya. Mága és a taó. A Brunello Cuccinelli szennyes titkai. Kézilabda az Antarktiszon. Életveszély a körúti biciklisávban. A magyar állam szétesése az Orczy park vécéjében.
Turistaosztály és prankolgatás. A marokkói futball és a felcsúti modell. Aján Tamás for minden! Winkler Róbert hajápolási praktikái. Uj Péter arcszőrzete. Az autós újságírás Szörényi–Bródyja. Férgek rágják a magyarok hajóját. Magellánét is. Büszkén emeljük magasra a hamis zászlót!
Mi van, ha nincs bejgli? Hogyan ne legyünk idegbetegek szenteste? Miért nem tudunk normálisan kommunikálni? Ünnep előtti gyorstalpaló.
Mohamedek között, Keith Richards és Yves Saint Laurent nyomában. Igazság és hitelesség a belső sávban. Nyelvtudomány és esztétikai terror. Pápázás. Tusfürdőmaffia a siralomházban.
A 444 gondozásában megjelent A kínai konyha kultúrtörténete könyvbemutatóján Vida Kata gasztroblogger beszélgetett Keve Márton kreatív séffel és Bede Mártonnal, a 444 újságírójával, többek közt arról, hogyan változott Budapesten a kínai gasztronómiai felhozatal, és mik a legizgalmasabb helyek most. Beszéltünk a legfontosabb hozzávalókról, hogy mit kell vásárolni egy alaprecepthez, és főleg miért érdemes kínait enni.