Minden idők valószínűleg legtöbb pénzéből, minden idők egyik leggyengébb csapata - Cser-Palkovics a fehérvári fociról

foci
2023 május 08., 06:09

Három fordulóval az NB I. vége előtt a Mol Fehérvár továbbra is kiesésre áll, miután vasárnap este 1-1-et játszott a szintén kiesés elől menekülő Mezőkövesddel. Székesfehérvár fideszes polgármestere, Cser-Palkovics András a klub Facebook-oldalára kommentelt be a meccs után, úgy foglalta össze a csapat teljesítményét, hogy tragikus, és a gyenge szereplés okait pedzegette.

"A mai meccset látva állapítsuk meg, hogy minden idők valószínűleg legtöbb pénzéből, minden idők egyik leggyengébb csapata a mostani sajnos."

Cser-Palkovics szerint tankönyvet lehet majd írni arról, hogyan lehet négy-öt év alatt egy olyan csapatot, amely az Európa Ligában a Chelsea ellen játszott, a kiesés közvetlen széléig zülleszteni.

"Az alapvető okok persze elég egyszerűek. A megfejtés: gazdátlanság, hozzá nem értés, valamint az elkötelezettség teljes hiánya"

- zárja a kommentet.

Cser-Palkovics nem először üzent a klubnak, még egy márciusi facebookos posztban három kérést fogalmazott meg Garancsi István tulajdonosnak, Orbán Viktor barátjának: cseréljen edzőt, beszélgessen el a játékosokkal és kommunikáljon a szurkolókkal. A Mol Fehérvár harminc forduló után harmincegy ponttal a 11. helyen áll, egy ponttal előzi meg a Honvéd, kettővel a Mezőkövesd.