Tucker Carlson a Twitteren indítaná újra műsorát

külföld
2023 május 10., 07:49

Tucker Carlson, a Fox News amerikai tévécsatorna áprilisban kirúgott korábbi sztárműsorvezetője „nemsokára” Twitteren indíthatja újra műsorát, jelentette be közösségi felületre posztolt videójában kedden. „Nem létezhet szabad társadalom, ha az emberek nem mondhatják ki, amit igaznak gondolnak” - mondta a videóban az amerikai jobboldal kedvenc beszélő feje. Bejelentését úgy feliratozta: „visszatértünk”.

link Forrás

A magyar kormánynak is kedves Carlson hirtelen és botrányos kirúgását megelőzően Tucker Carlson Tonight című műsora a 25-54 éves korosztályban a legnézettebb műsor volt az amerikai kábeles hírcsatornákon írja a Reuters.

„Tucker sokminden egyszerre: igazmondó, TV-sztár, konzervatív gondolkodó, hős és ikon. És Magyarország barátja is, aki már járt nálunk és elmondta rólunk az igazat az amerikai embereknek.” - a bukott műsorvezetőt ezzel a szöveggel dicsérte fel a kormány propagandagépezetébe tartozó Alapjogokért Központ a május 5-én zárult CPAC Hungary amerikai konzervatív-szélsőjobbos konferencia előtt.

Kiemelt videóink