Tucker Carlson a CPAC-en: Ha valaha kirúgnak, lesz majd időm elutazni Budapestre

képzavar
2023 május 04., 12:51

Éppen megy a CPAC Hungary, ahova online becsekkolt Tucker Carlson is. Csakhogy a Fox News volt műsorvezetőjének fél perces exkluzív – foxos háttér előtt felvett – videóüzenete láthatóan korábban rögzített hakni volt, ugyanis már kirúgták, mégsem jött el a budapesti trumpista mustrára:

link Forrás

Orbán Viktor az antiwoke CPAC Hungaryn arról beszélt, hogy Brüsszel egy progresszív kutatólabor, ahol a nyugatot támadó vírust fejlesztik.

A CPAC eredetileg egy 1974 óta minden évben megrendezett amerikai konzervatív konferencia, amit az American Conservative Union szervez. Tavaly tartottak először alrendezvényt külföldön, éppen Budapesten.

Az igazmondóként hirdetett Tucker Carlsont többek között azért rúgta ki pár nappal ezelőtt a Fox News, mert egy bírósági per miatt összegyűjtött privát üzeneteiből kiderült, úgy hazudott a képernyőn Trumpról, az állítólagos választási csalásokról és a Capitolium ostromáról, hogy közben vastagon megvolt a véleménye és tisztában volt a valós tényekkel. A kirúgása közvetlen oka egy olyan üzenete lehetett, ami a Fox News vezetősége szerint is annyira rasszista volt, hogy inkább kifizettek gyorsan, peren kívül 787,5 millió dollárt (267 milliárd forintot), minthogy bevállalják, hogy Carlsont tanúként hallgassák meg a perben.