Kifujjolták Messit Párizsban

franciaország
2023 május 14., 13:42
Lionel Messi a párizsi Parc des Princes-ben az Ajaccio elleni bajnoki meccsen 2023 május 13-án
photo_camera Lionel Messi a párizsi Parc des Princes-ben az Ajaccio elleni bajnoki meccsen 2023 május 13-án Fotó: IBRAHIM EZZAT/Anadolu Agency via AFP

Először lépett pályára a párizsi Parc des Princes-ben Lionel Messi azóta, hogy klubja felfüggesztette, amiért engedély nélkül elutazott Szaúd-Arábia.

Az argentin világbajnokot, aki Szaúd-Arábia turisztikai nagykövete, két hétre függesztették fel, de miután egy videó-üzenetben nyilvánosan bocsánatot kért a szurkolóktól, büntetését lerövidítették, így az Ajaccio elleni bajnokin már kezdőként lépett pályára.

Kifujjolták így is, előbb a bemutatásakor:

link Forrás

És aztán akkor is, amikor első szögletét végezte el:

link Forrás
link Forrás

A teljes képhez hozzátartozik, hogy nem volt teljes az egyetértés a párizsi táboron belül sem, mert voltak, akik közben Messit éltették. Az argentin egyébként több kulcspasszt is kiosztott a meccsen, amin 5-0-ra győztek a hazaiak.

Az is könnyen lehet, hogy a füttyögés részben a Messi távozásáról szóló sajtóhíreknek szólt. Szinte biztosra írják a lapok már, hogy a világbajnok aranylabdás nem hosszabbítja meg szerződését a PSG-vel. És egyre többet hallani, hogy akár Szaúd-Arábiába is igazolhat, csillagászati, 500 millió eurós fizetésért cserébe.