Halkéssel a kezében, üvöltözve tört be egy férfi Benedict Cumberbatch kertjébe

külföld
2023 május 30., 12:24

„Tudom, hogy ideköltöztetek, remélem, leég az egész!” - kiáltotta a 35 éves Jack Bissell, miután bejutott Benedict Cumberbatch londoni házának kertjébe. Az egész család otthon volt, beleértve a színész feleségét és három gyereküket is. A támadás valamikor májusban történt, de a részleteket csak most engedték nyilvánosságra hozni, írja a Daily Mail.

photo_camera Cumberbatch és felesége, Sophie Hunter Fotó: ANGELA WEISS/AFP

Az elkövető halkéssel hadonászott, azzal vágta szét a kaputelefont, amire rá is köpött. Végül ez buktatta le, mert bár elmenekült, a rendőrök a DNS-e alapján azonosították. Miután elfogták, beismerte bűnösségét, de nem adott magyarázatot rá. 250 fontra bírságolták, és három évig nem közelítheti meg a Cumberbatch család lakhelyét.

Mint kiderült, a támadás előtt Bissell beugrott egy közeli boltba, ahol azzal dicsekedett az eladónak, hogy be fog törni a színész házába, és porig égeti az egészet.

Bissell korábban egy belvárosi, ötcsillagos szálloda konyháján dolgozott csoportvezetőként, de az elmúlt években több rendőrségi ügye is volt. 2015-ben egy tüntetésen tartóztatták le, amikor a szíriai beavatkozás ellen tiltakozott, de elítélték már többek közt lopás és kábítószerrel való visszaélés miatt is.