Az amerikai titkosszolgálat egy korábbi tisztviselője az állítja, hogy az Egyesült Államok földönkívüli járműveket rejteget

világ
2023 június 07., 09:56

Az amerikai titkosszolgálat korábbi tisztviselője felszólította az Egyesült Államokat, hogy hozzák nyilvánosságra a földönkívüliek létezéséről szóló bizonyítékot, mert állítása szerint a kormány „ép és részben sértetlen” idegen járműveket birtokol.

David Grusch volt titkosszolgálati tisztviselő, aki az Egyesült Államok Védelmi Minisztériumának egyik ügynökségén belül a megmagyarázhatatlan rendellenes jelenségek (UAP) elemzését vezette, azt állította, hogy az Egyesült Államok nem emberi eredetű járművekkel rendelkezik. Grusch szerint az ezekre a járművekre vonatkozó információkat jogellenesen visszatartják a Kongresszus elől.

Grusch azt állítja, hogy amikor a földönkívüli járművekre vonatkozó titkos információkat átadta a Kongresszusnak, a kormány tisztviselői megtorlásban részesítették. Grusch egyébként 14 évnyi hírszerzés után áprilisban távozott a hírszerzéstől.

Grusch szerint a járművek morfológiai és anyagtudományi tesztelése során megállapították, hogy a vizsgált anyag „egzotikus eredetű”, vagyis nem emberi eredetű, akár földönkívüli, akár ismeretlen eredetű. ”

Jonathan Grey, a National Air and Space Intelligence Center (Nasic) jelenlegi amerikai hírszerzési tisztviselője megerősítette a Debrief nevű tudományos lapnak az „egzotikus anyagok” létezését, és hozzátette: „Nem vagyunk egyedül”.

Az UFO-téma azután került napirendre, hogy katonai felvételek szivárogtak ki az égen látható megmagyarázhatatlan jelenségekről. A Pentagon már körülbelül 650 UFO-incidenst vizsgál. (Guardian)