Egy brit nő szerint Andrew Tate addig fojtogatta szex közben, amíg el nem ájult

nők elleni erőszak
2023 június 07., 05:04

Egy újabb nő vádolja nemi erőszakkal Andrew Tate nőgyűlölő influenszert, amerikai–brit kickbokszbajnokból lett valóságshow-szereplőt, aki jelenleg testvérével együtt házi őrizetben van Romániában és nemi erőszakkal, szervezett bűnözéssel és emberkereskedelemmel vádolják.

A most 30 éves brit nő a BBC-nek nyilatkozott arról, hogy Tate erőszakoskodott vele 2014-ben, amikor ő körülbelül 20 éves volt. A nő egy lutoni bárban találkozott Tate-tel, aki akkor még biztonsági őrként dolgozott, és nem voltak követői. Akkor beleegyezéses alapon lefeküdtek egymással, de amikor 2014 telén újra találkoztak, bár szintén beleegyezéses alapon indult az együttlét, de Tate erőszakossá vált.

Tate a nő torkára tette a kezét és addig fojtogatta, amíg elvesztette az eszméletét, miközben az influenszer tovább szexelt vele. Amikor a nő magához tért közölte Tate-tel, hogy ő ebbe nem egyezett bele. A nő állítása szerint ezután Tate a megölésével fenyegette egészen addig, amíg reggel el nem hagyta a szobát. A nő ezután viszont nem ment el a rendőrségre, mert akkor még fel sem fogta, hogy mi történt vele, hat évvel később egy barátja ébresztette rá, hogy nemi erőszak áldozata lett. Andrew Tate „vehemensen tagadta” a vádakat.

Vele együtt már négyen indítottak pert Tate ellen nemi erőszak miatt.