Pócs János fideszes országgyűlési képviselő: Brüsszel rosszabb, mint a kommunizmus, nagyobb a diktatúra

POLITIKA
2023 június 07., 15:42

Ismét meglátogatta a jászsági térségi tévé stúdióját Pócs János fideszes parlamenti képviselő. Ez a havi program mindig kiváló szórakozás, most sem volt másként.

Az ország második leghíresebb gázszerelője előbb elmesélte, milyen nagyszerű élmény volt az a brüsszeli út, amit ő szervezett a jászsági polgármestereknek, hogy megismerjék az Európai Parlament működését. Majd amikor szóba került, hogy Orbán Viktor rádiós „interjújában” baloldali macerának nevezte, hogy az Európai Parlament elvenné Magyarországtól az EU soros elnöki tisztségét, de ezzel nem kell foglalkozni, Pócs magasabb fokozatra kapcsolt, és közölte:

Orbán Viktor és ő is élt a kommunizmusban, és Brüsszel most rosszabb, mint a kommunizmus, nagyobb a diktatúra.

„Egy dolgot tudnak csak támogatni, egy falu, egy nóta. Lehet háború, lehet migránskérdés, lehet szankció, aki nem ért velük egyet, azt büntetni, kizárni, lehetőleg lefejezni politikailag” - közölte Pócs.

link Forrás

Kitért arra is, hogy óriási pedagógus-béremelésre készül a kormány, azt már nem említette, hogy ehhez EU-s pénzekre vár, mert önerőből nem menne. Pócs egyébként lelkesen köszöntötte a pedagógusokat pedagógusnapon, más kérdés, hogy szűkmarkúan bánt a névelőkkel.

photo_camera Fotó: Pócs János/Facebook

A teljes interjú itt nézhető meg.

link Forrás