Elon Musk és Joe Rogan milliókat fizetne egy tudósnak, hogy kiálljon vitázni azzal a Kennedyvel, aki szerint mérgezik a vizet, amitől a hím békákból nőstények lesznek

őrület
2023 június 22., 17:34

Peter Hotez virológus professzort állítása szerint otthona előtt figyelték és zaklatták oltásellenes aktivisták, miután Joe Rogan, Elon Musk és a milliárdos Bill Ackman is arra próbálta meg rávenni őt eszetlen mennyiségű pénzzel, hogy üljön le vitázni az oltásellenes és összeesküvés-elméletekben erős Robert F. Kennedy Jr.-ral, aki nem mellékesen 2024-ben szeretne demokrata jelöltként elindulni Joe Biden kihívójaként az amerikai elnökválasztáson. Ez már önmagában is őrületesen hangzik, pedig a részletekbe még bele sem mentünk, ahogy abba sem, hogy mi váltotta ki a hisztériát.

Minden június 17-én kezdődött, amikor Hotez naivan megosztott Twitteren egy Vice-cikket, amiben Rogan Kennedyvel készített podcast-interjúját kritizálták, miután Kennedy klassz is összeesküvés-elméletekkel teli hülyeségeket hordott össze benne az oltásokról. Hotez posztjában „ostobaságnak” nevezte a podcastban elhangzottakat, és Joe Rogant is kritizálta, amiért teret adott Kennedynek, vagyis Amerikai egyik vezető oltásellenes szószólójának.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.