18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Előkerült egy videó a párizsi fiatal lelövéséről

külföld
2023 június 29., 07:05

Valaki rögzítette azt a tragikus rendőri intézkedést, amely során meghalt a 17 éves Nahel M. A párizsi fiatal halála miatt szerdán éjszaka zavargások törtek ki Párizsban és Franciaország több másik városában.

A felvételen látható, hogy a sárga autóban ülő Nahel M.-re fegyvert fog az egyik rendőr, míg a másik beszél hozzá. Az intézkedés Párizs Nanterre városrészében történt. A fiatal ezután valamiért tovább hajt, ám még mielőtt messzebb jutna, a fegyveres rendőr közvetlen közelről lead egy lövést a nyitott ablakon keresztül. A Le Monde összefoglaló videójának elején látható az eseménysor.

link Forrás

Az MTI azt írja, a fiú családja panaszt nyújtott be a rendőrök ellen emberölés, emberölésben való bűnrészesség és hamis tanúzás miatt. Ezt az ügyvédjük közölte, aki szerint a fenti videófelvételen világosan látható, hogy egy rendőr lelövi a fiatalembert, és az is, hogy a rendőr nem szabályszerűen jár el.

Az áldozat édesanyja egy TikTokra feltöltött videón csütörtökre Nanterre-be hívott mindenkit egy megemlékezésre. „Mindenki jöjjön, lázadást indítunk a fiamért!" - mondta a közösségi platformon. Ebből a videóból részletek a Le Parisien összefoglalójában vannak.

link Forrás