A PSG felől az Al-Hilal is vihetné Mbappét, az arabok 300 millió eurót ajánlottak a futballistáért, ez nyilván világrekord

sport
2023 július 24., 14:33

A szaúdi Al-Hilal futballklub 300 millió eurós átigazolási ajánlatot tett Kylian Mbappéért a Paris Saint-Germainnek, amit a franciák elfogadnának, ezért engedélyezték, hogy kezdődjenek tárgyalások a világbajnok játékossal. A L'Équipe sportlap értesülései szerint a PSG a megfelelő összeg fejében bármelyik csapattal kész tárgyalni Mbappé átigazolásáról. Az Al-Hilal a nyári átigazolási időszakban már megszerezte Szergej Milinkovics-Szavics és Kalidou Koulibaly játékojogát a Laziótól, illetve a Chelsea-től.

Nem a szaúdi csapat az egyetlen érdeklődő, értesülések szerint a PSG a Barcelonával is tárgyalt telefonon Mbappé ügyében. A lap cikke szerint a Barcelona több játékost is ajánlana a támadóért cserébe, ugyanis nincs elegendő forrása, hogy kifizesse a szükséges transzferdíjat.

Ezzel együtt még mindig a Real Madrid a játékosért folytatott versenyfutás favoritja. Az átigazolási ügyekben specialista Fabrizio Romano szerint Mbappé nem tárgyalt az Al Hilallal. Romano úgy tudja, hogy a PSG-nél úgy tudják, a játékos a Real Madriddal a szerződés személyes feltételeiről is megegyezett.

link Forrás