Az elvált férj az utolsó pillanatban mondta le az ebédet, ahol az exfelesége főztjétől meghaltak a szülei

bűnögy
2023 augusztus 09., 18:39

Újabb részletek színesítik a horrosztikus ausztrál gombaebéd sztoriját, amiről szerdán írtunk a következő címmel:

Ebédre hívta volt apósát, anyósát és az anyós nővérét egy ausztrál nő, ma már mind halottak a mérges gombától, amiből a házigazda valamiért nem evett

A következő elemek derültek ki:

1.) a családi ebédre az exférj, Simon Patterson is hivatalos volt, sőt az utolsó pillanatig úgy volt, hogy megy, de a legvégén lemondta.

2.) Simon Patterson az utóbbi időben a szülei házában élt, akik elfogadták a meghívást és már mindketten halottak az elfogyasztott ebéd miatt. Amiből sem a házigazda-exfeleség, Erin Patterson, sem a Simonnal közös két gyerekük nem evett.

3.) Simon Patterson még együtt élt a feleségével, amikor 2022. májusában otthon összeesett és majdnem meghalt, titokzatos eredetű gyomorpanaszok miatt. 16 napig tartották mesterséges kómában, megoperálták, három hetet töltött az intenzíven, de túlélte. Ezután vált el, majd költözött vissza a szüleihez.

4.) Bár Erin Pattersont a rendőrség a kihallgatása után elengedte, továbbra is potenciális gyanúsítottként tekintenek rá és a nyomozás idejére gondozásba vették a két gyerekét.

5.) A rendőrség a Patterson-ház közelében megtalálta azt a kidobott konyhai szárítógépet, amivel a gombát hőkezelhették, jelenleg ezt vizsgálják esetleges nyomok után kutatva.

(via Daily Mail, NZ Herald)