Tacskóval engesztelte feleségét Borkai Zsolt a jachtozós szexvideója után

ÉLET
2023 szeptember 18., 06:59

Interjút adott Borkainé Havassy Myrtill, Borkai Zsolt felesége az ATV-nek, és azért most, mert már úgy érzi, „túl van” a férje körül kialakult botrányon. Mármint azon, hogy Győr egykori polgármesteréről előkerült egy adriai hajókázáson készült szexvideó, bizalmasa és üzleti partnere, Rákosfalvy Zoltán, illetve pár prostituált társaságában.

Szerinte a férje „egy borzasztóan befolyásolható ember”, majd elmondta , hogy ezzel nem mentegetni próbálja Borkai Zsoltot.

Azt mondta, amikor férje közölte vele, mi történt, úgy érezte, sokkot kapott, nem tudott megszólalni. Az interjúban azt mondta, harminc év után házasságuk elfáradt 2019 őszére, abban az időben nem figyeltek egymásra. „Az, hogy megtörtént, a mai eszemmel azt mondom, hogy köszönöm szépen” – mondta Borkai felesége, aki szerint ha ez nem történik meg velük, már nincsenek együtt. Mert az, hogy férje prostituáltakkal bulizott egy hajón, rádöbbentette arra, hogy „bármennyire is gyűlöli, utálja a férjét, valahol mélyén akkor is szereti”. Elmondása szerint egyébként a mai napig nem nézte meg a videókat, de az inget, amiben férje a hajón volt, széttépte és kidobta. A zoknijáról nem esett szó.

Arról viszont igen, hogy Borkai a feleségét egy tacskóval engesztelte ki, a kutya pedig „egészségileg, lelkileg átélte” amit a család is átélt. Szerinte a férjének már nincsenek olyan titkai, amik a jövőben kiderülhetnek. Néhány évvel ezelőtt elterjedt a hír, hogy Borkai Zsoltnak van egy házasságon kívüli gyereke. Ezzel kapcsolatban Borkainé azt mondta, hallotta a hírt ő is, de a férjének csak a két közös gyerekük van, ezen kívül biztosan nincs gyereke.