Az Alapjogokért Központ vezetőjének máris sikerült összekötnie a Hamászt és a woke-ot

agyvihar
2023 október 10., 15:44

Még mindig zajlik a hétvégi támadás áldozatainak keresése, Szánthó Miklós, a közpénzzel megszórt Alapjogokért Központ vezetője már hétfő este belpolitikai/kultúrharcos olvasatot tudott adni a tragédiának. Hétfő este az általuk szervezett szervezett Nemzetközi Pro-Izrael konferencián az MTI szerint arról beszélt, hogy a terrortámadások elkövetői mögött eszmeileg a nemzetközi baloldal áll, amely cinkosa egy újsütetű európai antiszemitizmus terjedésének.

Szánthó Miklós valamiért rendszeresen bejár a Karmelita Kolostorba is
photo_camera Szánthó Miklós valamiért rendszeresen bejár a Karmelita Kolostorba is Fotó: Németh Dániel/444

A woke-terroristák azonban össztűz alá vették az Istenünket, a hazáinkat, a családjainkat is.” Magyarország és Budapest azonban egy igazi safe space a hazai és nemzetközi zsidóságnak is. Szerinte ebben óriási szerepe van a szigorú magyarországi határvédelemnek.

Majd levezette azt is, hogy Nyugat-Európában tömegek ünneplik a Hamász terrortámadását, de Budapesten ez elképzelhetetlen. Szerinte ennek a jelenségnek az az oka, hogy a woke-progresszió egy új antiszemitizmust hívott életre. Ugyanazok ítélik el Izraelt emberi jogi blablával, akik hirdetik a nyitott határok politikáját.

Ettől a terroristák felbátorodva érzik magukat, ennek brutális jele az Izraelre kilőtt rakéták, és a magyar határkerítésnél rendőrökre tüzet nyitó migráns is.