Rendőrségi ügy lett Kern András tilosban parkolásából

bűnügy
2023 október 21., 10:05

A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. Kerületi Rendőrkapitánysága szabálytalan parkolás ügyében szabálysértési eljárást indított Kern András ellen – írja a Blikk a Metropol nyomán. A lap megkereste a BRFK-t, ahonnan ezt válaszolták:

„Elektronikus úton a BRFK Kommunikációs Osztályára érkezett megkeresésére válaszolva tájékoztatjuk, hogy a Budapesti Rendőr-főkapitányság II. Kerületi Rendőrkapitányság a szabálytalan parkolás ügyében szabálysértési eljárást indított.”

Kern András parkolása
photo_camera Kern András parkolása Fotó: L., olvasónk

Csütörtökön mi írtuk meg, hogy Kern András színművész ezúttal is kedvenc környékén, a Margit híd budai hídfőjénél parkolt a járdára, de pont szemben azzal a hellyel, ahol máskor szokott járdára parkolni. Ezúttal a Margit körút átellenes oldalán, a galéria előtt állt meg addig, amíg átszaladt a Lipóti pékségbe, ahonnan egy túrós pitével a kezében ballagott vissza a kocsijához, amit olvasónk, L. gondosan rögzített.

Kern korábbi tilos parkolása.
photo_camera Kern korábbi tilos parkolása. Fotó: Blikk/olvasó

Korábban is parkolt már a Margit híd budai hídfőjénél, a Frankel Leó utca torkolatánál található pékség bejárata előtti járdára, mert ott szokott péksüteményt vásárolni. Itt annyiszor állt tilosban, hogy szeptemberben Őrsi Gergely 2. kerületi polgármester nyilvánosan felkérdezte emiatt a Facebookon.