Az évezred második legjobb együttműködési megállapodását kötötte meg a Magyar Atlétikai Szövetség és a Budapesti Operettszínház

sport
2023 november 08., 13:51

Júliusban írtuk meg, hogy a Nemzeti Színház stratégia megállapodást kötött a Ferencvárosi Torna Clubbal, azt akkor az évezred együttműködésének neveztük. Hétfőn megkötöttek egy majdnem ilyen erős megállapodást - azért a Fradi-Nemzeti kollabot nem előzi meg -, a Magyar Atlétikai Szövetség ugyanis a sportolók szellemi és mentális feltöltődése érdekében erre az évadra összeállt a Budapesti Operettszínházzal.

photo_camera Fotó: ATTILA KISBENEDEK/AFP

A színházi előadások a sportolók számára lelki táplálékot nyújtanak, ami szervesen illeszkedik abba a programba, amelyet még az év elején hirdetett meg a MASZ, hangzott el a hétfői sajtótájékoztatón. „A sportolóknak nemcsak a pályán kell teljesíteniük, hanem számos más területen is helyt kell állniuk, hogy az interjúk, nyilatkozatok, közönségtalálkozók alkalmával fejlett szókinccsel és jó kommunikációs készséggel nyilvánulhassanak meg” – idézi az MTI Gyulai Miklóst, a MASZ elnökét, aki megköszönte az Operettszínház nyitottságát az együttműködésre. (MTI)