Alec Baldwin először szerepelt nyilvánosan operatőre lelövése óta

bulvár
2023 november 12., 14:25

Váratlanul felbukkant Alec Baldwin a Saturday Nigh Live című műsorban a hétvégén. Ez az első szereplése, miután a Rust című mozifilm forgatásán elsült a kellékfegyver a kezében, ami megölte a vezető operatőrt, Halyna Hutchinst.

A szereplése azért is különös, mert új tények felmerülése miatt októberben újabb vádiratot készített elő az új-mexikói ügyészség Alec Baldwin ellen, noha az amerikai színész ellen még áprilisban ejtették az emberölés vádját, két héttel azelőtt, hogy tárgyalása elkezdődött volna.

Baldwin több mint három évvel ezelőtt szerepelt utoljára az NBC szkeccsműsorában, de ezúttal csak a show végén bukkant fel egy rövid szkeccs erejéig.

Baldwin és Hannah Gutierrez-Reed kelléktáros ellen január 31-én emeltek vádat, több mint egy évvel azután, hogy 2021 októberében az új-mexikói Santa Fében, a Rust című western forgatása közben Baldwin lelőtte a vezető operatőrt, a 42 éves Halyna Hutchinst és megsebesítette Joel Souza rendezőt egy olyan kellékfegyverrel, amelyben mindmáig tisztázatlan módon éleslőszer volt. (CNN)