Mert ez a mesterhármas, táncra magyar, Németh Szilárd, Gáspár Győző együtt vigad Fásy Ádámmal

POLITIKA
2023 november 19., 09:22

Már egy egész napja nem tudjuk, hogy a rezsiharcos Németh Szilárd milyen meglepetéssel készült a Fidesz szombati tisztújító kongresszusára – pedig megígérte, hogy valami lesz! –, hiszen az, hogy ismét a párt alelnökévé választották, Gál Kinga, Kósa Lajos és Kubatov Gábor társaságában, különösebben senkit sem sokkolhatott.

Ahogy az sem, hogy szokása szerint csodálatos fotóalbumot prezentált az eseményről, melyhez hozzá illő módon ezt a mottót választotta: „Óriási szélességben és erővel kell előretörnünk. Mindkét választást meg kell nyernünk.”

A szélesség és az erő eddig is megvolt, de az ínyenceknek érdemes végigkattintani, hogy kikkel sikerült foganatosítania a lendületvételt az előretöréshez az ünnepi eseményen. Kövér László vagy Hollik István köztünk szólva smafu, ám a figyelmes és kitartó szemlélő örömmel észrevételezheti, hogy Németh Szilárd megcsinálta a mesterhármast. Igaz, hogy Bunyós Pityu és Sláger Tibó távollétében helyettesekkel kellett beérnie, de a színvonalas vigadás garanciái így is adottak voltak. Miszerint Gáspár Győző,

photo_camera Fotó: Németh Szilárd fb-oldala

Mága Zoltán,

photo_camera Fotó: Németh Szilárd fb-oldala

valamint Fásy Ádám is:

photo_camera Fotó: Németh Szilárd fb-oldala

Mert ez a mesterhármas, táncra magyar, szóljon az ének és zengjen a dal!