Megnyugvás a szívnek: márciusban összeáll a Békemenet

ünnep
2023 november 24., 06:26

Szegény Bayer Zsolt már október 23-án is Békemenetet tartott volna, de akkor sajnos valamiért nem volt lehetséges. Vannak, akik mindig békemenetelnének, de ezt a Fidesz nem mindig engedi.

Azonban a következő március 15-én, a kampányhajrában újra végigvonulhatnak a fővároson a kormány leglelkesebb támogatói. „Mindenki Békemenetet szeretne, és én is azt gondolom, hogy szükség van rá” - nyilatkozta Bayer a saját munkahelyének.

link Forrás

A menetet hivatalosan a lottópénzekből kitömött Civil Összefogás Fórum (CÖF) szervezi. A kormánypárti szervezet 2018-ban 70 milliós, 2020-ban pedig 100 milliós támogatási szerződést kötött a Szerencsejáték Service Nonprofit Kft.-val, majd 2021-ben újabb 40 millió forintban állapodtak meg.

És hogy miért vonul március 15-én a Békemenet? „Mert ez a mi politikai közösségünk legnagyobb, legerősebb erődemonstrációja, ami egész egyszerűen megkerülhetetlen. Pont most van itt az ideje, hogy ezt újra megtegyük” -mondta Bayer. A tervek szerint az Isten, a haza és a család szentháromságáért állnak ki.