A Fidesz tankokkal várta a Mikulást

ünnep
2023 december 06., 09:34

„Megérkeztek Magyarországra a világ egyik legmodernebb harckocsijai, a Leopard 2 A7-esek” – jelentette be a Fidesz Facebookon, hozzátéve még, hogy a tankokból 44 darab érkezik majd, és hogy ezzel „szovjet eszközökről modern technikára térünk át”. Mivel mindezt Mikulás napján sikerült bejelenteni, biztos, ami biztos, az egyik tankra felhúztak egy mikulássapkát is.

link Forrás

De került mikulássapka Menczer Tamás külügyi államtitkár fejére is, aki így egy magyar zászlóval ikertornyozva mutatta meg, hogy ma kekszet fog szórni „munkatársai” csizmáiba.

link Forrás

Így legalább van esély arra, hogy Nagy István agrárminiszter is kap majd valamit, mert kedd este ő is bepróbálkozott a cipőpucolással, még le is fotózta, hogy szépen kipakolta a lépőjét, de a fejleményekről már nem tájékoztatott minket, hogy került-e bele valami, vagy a cipők tovább szomorkodnak üresen az agglegénypálma alatt.

link Forrás

Menczernek köszönhetően talán Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszternek is több édesség jut a mai napon, miután a kindercsokiján is osztozkodnia kellett Nagy Jánossal.

link Forrás

A katarzist viszont megint Pócs János hozta el, miután egy fél játékboltot és egy tacskót is bedobozolt a Mikulás utasítására.

link Forrás