Curtis: Három órát kellett várni az édesanyámhoz riasztott mentőkre

Egészségügy
január 20., 14:35

„FELHÁBORÍTÓ!!!! Tegnap d.u Édesanyukánkhoz mentőt hívtunk amire több mint háromórát vártunk másodszori hívásra nagy nehezen megérkeztek” - számolt be Curtis Facebook-oldalán. A rapper a kiérkező mentőknek elmondta, hogy anyukájának nagy fájdalmai vannak, 17.9 a cukra és zavart, mire azt a választ kapta, hogy a Semmelweis Egyetem Sürgősségi Betegellátó Osztályára szállítják. Az este folyamán többször is érdeklődött telefonon anyjáról, meghagyva az orvosoknak, hogy szóljanak, ha hazaengedik és indul érte.

„Egész éjszaka vártuk a hívást hajnal 05:00 lefeküdtem és 07:50-kor újra hívtam a kórházat ahol már másik hölgy volt szolgálatban és azt mondta Édesanyukánkat hazaszállították a címére 07:00-kor.”

- írta.

„Összekaptunk magunkat és gyorsan átmentünk a tőlünk 5 percre lévő lakásához ahol az a kép várt, hogy Anyu szatyra felakasztva a kilincsre a pokróc a földön, de Anyu sehol. (..) Anyukánkat egy emelettel lejjebb egy instabil műanyag székre támaszkodva azt maga előtt tolva mint a járás segítő kocsija lenne sírva, kétségbeesve találtunk meg.”

Curtis nem érti, hogy miért nem szóltak neki, és azt sem, hogy hogyan hagyhatnak valakit így magára. Posztját így zárta:

„Nem tudom mi tévő legyek. A kórház felelős!!!! Mert a megbeszéltek szerint nem hívtak, hogy mehetünk érte. A Betegszállító cég munkatársa FELELŐS mert telefon nélkül mezítláb köntösben ott hagy az ajtó előtt egy mozgásában korlátolt 70 éves hölgyet úgy, hogy még le is teremti miért hozatta haza magát ha nincs itthon senki!!!!”