Kirúgták a betegszállítót, aki a folyosón várakoztatta Curtis anyját

Egészségügy
január 22., 14:21

Kirúgatta egy betegszállító cég alkalmazottját Curtis, írja az atv, amiért az anyjához hívott mentő csak három órával később tudott kiérni, majd hazaszállításakor az asszonynak mezítláb, köntösben, egy műanyag székre ültetve kellett várakoznia a lakása előtt.

A rapper hetvenéves anyja fájlalta a lábát, és a cukra is magas volt.

link Forrás

„Tegnap d.u Édesanyukánkhoz mentőt hívtunk amire több mint háromórát vártunk másodszori hívásra nagynehezen megérkeztek. Tájékoztattuk a mentő személyzetét, hogy nagyfájdalmai vannak (Idegfájdalom a lábaiban) 17.9 a cukra és zavart. [...] Az este folyamán először 21:21 kor érdeklődtünk Anyukánk , hogy létéről akkor azt a tájékoztatást kaptuk, hogy infúziót kap mert kiszáradt és hívnak bennünket ha többet tudnak de valószínű hazaengedik és mehetek érte majd letettem és vártunk. [...]”,így szól Curtis egy korábbi Facebook-posztja.


„Egész éjszaka vártuk a hívást hajnal 05:00 lefeküdtem és 07:50 kor újra hívtam a kórházat ahol már másik hölgy volt szolgálatban és azt mondta Édesanyukánkat hazaszállították a címére 07:00 kor.”
A rapper nem érti, a kórház alkalmazottai miért nem szóltak neki, és azt sem, hogyan hagyhatnak valakit így magára.

Az OMSZ szerint bár valóban mulasztás történt, a betegszállítás nem az ő feladatuk, azt részben külső betegszállító cégek végzik. Gyorsan meg is találták, és kirúgták a Filter Fitt Kft. alkalmazottját, aki nyolc éve dolgozott a cégnél.