Kubatov Gábor szerint aki megvonja a Fraditól a támogatást, az nincs tisztában a nemzeti érzéseinkkel

sport
január 23., 06:41

Kissé indulatos Facebook-posztban reagált Kubatov Gábor a híre, miszerint a Mahart Passnave Kft. nem szponzorálja tovább a Fradi női kézicsapatát, mint írja, „arra hivatkozva, hogy a csapat eredményessége a tavaly márciusban 3 évre meghosszabbított szerződés aláírása után jelentősen visszaesett”.

Kubatov ezután hosszasan sorolja a csapat azóta elért eredményeit, bizonyítandó, hogy az indoklás hamis, a csapat pedig valójában jobb lett. És mint fogalmaz:

„Ezen tények után a szerződés felbontása vérlázító, az eljárás és a stílus pedig végtelenül primitív.”A Ferencvárosi Torna Club elnöke azt is hozzátette: sem az elveikből, sem a megkötött szerződésből nem engednek, és jogi eljárást kezdeményeznek, a (jelenleg egyébként Lázár János építési és közlekedési miniszter alá tartozó) Mahart Passnave döntéshozói ugyanis tájékozatlanok, és döntésükkel - vagyis hogy nem szponzorálnak tovább - ellehetetlenítik a női kézilabdacsapat működését.

Kubatov Gábor nagyon felhúzta magát a szponzoráció megvonása miatt.
photo_camera Fotó: Kubatov Gábor/Facebook

Posztját pedig az alábbi dörgedelmes sorokkal zárta, mellékelve az abban többször is nevesített Bényi Szabolcs (a Mahart Passnave vezetője) fotóját is, hogy mindenki tudja, kiről is van pontosan szó:

Döntésükből jól látszik, hogy fogalmuk sincs az eredményeinkről, arról, milyen jó hírét visszük a hazánknak, a fővárosunknak és minden szponzorunknak itthon és külföldön egyaránt. Láthatóan nincsenek tisztában a sport társadalmi hatásaival. A Mahart Passnave vezére, Bényi Szabolcs, mit sem sejt a nemzeti érzésekről, sem a sport oktatásban betöltött fontos szerepéről.Torkig vagyok az ilyenfajta módszerekkel és emberekkel. ”

link Forrás