A fiatal Orbán kolbászáról mesél cukiskodó anekdotát a miniszterelnök tiktokján az ellenzéki Fodor Gábor

ÉLET
január 29., 08:16

Rögzítsük a jegyzőkönyv kedvéért: a NER 14. évében olyan videót posztoltak ki Orbán miniszterelnök tiktokjára, amin egy papíron ellenzéki politikus kampányol neki az EP- és önkormányzati választások előtt.

Orbán Viktor tiktokja deklaráltan nem szolgál más célt, mint az ismert politikus személyes népszerűségének növelését a legfiatalabb szavazópolgárok körében. Az account egyfajta ellenreakció a netes nyomulást korábban elkezdő Gyurcsány „Feri” Ferenc közösségi médiás aktivitására.

A Viktor a tiktokon account jellegzetessége, hogy a címszereplő miniszterelnök mellett Orbán alárendeltjei is rendszeresen viccelnek-bolondoznak az ide kiposztolt videókon. Mindig érdemes nézni, Lázár János például mennyire élvezi az ilyesmit, mintha patacsípő fogóval húznák a fogát a ménesbirtokon, érzéstelenítés nélkül.

De Fodor Gábornak jól láthatóan nincs ilyen gondja. Vidáman, sőt ragyogva mesél egy többé-kevésbé poénmentes, ám mélyen emberi - na és persze jó értelemben állati - anekdotát a fiatal Orbán Viktorról és Rusztem kutyáról.

link Forrás

Rusztem Fodor agresszív természetű kutyája volt abban az időszakban, amikor az előfelvételis Orbán Zalaegerszegen volt katona, és ha Budapestre utazott, mindig a későbbi társutas értelmiséginél aludt. Rusztem kutya egyszer kiszabadult a kisszobából, ám Orbán Viktor már akkor annyira leleményes streetfighter volt, hogy nem hagyta felfalatni magát, hanem messzire hajította a kolbászát, így a kutya nem őt, hanem azt falta fel.

A klip nemhogy tiktokon, de Youtube-on is terjengős lenne, mégis érdemes végignézni, főleg a negyvenévesnél fiatalabb olvasóknak, mert

a megalkuvás dermesztően édeskés hangulatát ritkán lehetett ennyire töményen átélni a Kádár-kor vége óta.