Várkonyi Andrea: Nagyon kevés kapcsolat tud úgy működni, hogy a nőnek jobb az egzisztenciája, mint a férfinak

életmód
február 01., 06:20

Megtörte a hallgatást, és egyből 6 oldalas megainterjút adott a Story magazinnak Várkonyi Andrea, mi pedig már hajnalban az újságosnál toporogtunk, hogy megismerhessük a válaszokat, amikre mindenki várt.

link Forrás

A műsorvezető állítása szerint elsősorban azért nem nyilatkozott korábban a magánéletéről (mondjuk ezt és ezt, meg a saját könyvét leszámítva), mert belefáradt abba, hogy ha mondott valamit, akkor azt elferdítve vitték tovább, ami Mészáros Lőrinccel kötött házassága után fel is erősödött, és őt is bántották azok, akik a férjét „politikai célpontnak gondolják”.

photo_camera Fotó: Story

A hallgatást azért törte meg, mert úgy érzi, sokan szeretik, és velük szemben „nem volt igazságos ez a döntés, mert ők őszintén kíváncsiak, és nem azért, hogy utána rosszindulatú kommenteket írjanak”.

Na de lássuk, mit tudhatunk meg többek közt az interjúból!

  • Várkonyi Andrea Dancing with the Stars-rajongó.
  • Azért adakoznak sokat a férjével, mert a szülei nagybetűs orvosok, Várkonyi pedig azt látta, hogy nem csak a kórházban segítenek másokon, Mészáros Lőrinc „indíttatása pedig onnan jön, hogy ő gyermekként kifejezetten nélkülözött.
  • A mindennapok szintjén nem változott az élete, „kivéve persze azt, hogy egy fantasztikus házasságban élek. Olyan új dimenzióba kerültem egy érett, magas érzelmi intelligenciával rendelkező férfi mellett, amire korábbi kapcsolataimban nem volt példa.
  • Az interjú pont házasságkötésük huszonnyolcadik hónapfordulóján(!) készült, és bár Mészáros aznap korán elutazott, Várkonyit ébredéskor már várta egy SMS, és 28 szál vörös rózsa.
  • Várkonyi leszámol a tévhittel, miszerint Mészáros Lőrinc miatta hagyta el a feleségét: 36 év után a felség kezdeményezte a válást, amikor ők ketten még éppen csak megismerkedtek „munkából kifolyólag”, és csak a válás kimondása után érkeztek meg egymás életébe.
  • Arra a felvetésre, hogy kapott hideget-meleget, miután kiderült, hogy összeházasodik Mészáros Lőrinccel, azt válaszolta: „Nagyon kevés kapcsolat tud úgy működni, hogy a nőnek jobb az egzisztenciája, mint a férfinak, ezt mondjuk ki, és ne legyünk álszentek.
  • Számára is szempont volt, hogy a párja életszínvonala ne térjen el jelentősen lefelé az övétől, de az nem, „hogy ennyivel magasabb legyen” (Mészáros Lőrinc továbbra is a leggazdagabb magyar, egy év alatt 150 milliárd forinttal nőtt a vagyona).
  • Közös számuk a Bagossy Brothers Companytől az Olyan ő, ez szólt a lánykérés alatt is.
link Forrás
  • Értelemszerűen felmerült a kérdés: van-e bármilyen hibája egy olyan szuper férjnek, mint Mészáros Lőrinc. Mint kiderült, olyan nincs, ami Várkonyit zavarná. Néha hajba kapnak, de csak mert hazaviszik a munkából a stresszt.
  • Mészáros Lőrinc fogyásával kapcsolatban megtudhattuk: nem esett át gyomorszűkítő műtéten, nincs gyomorgyűrűje, és nem beteg. "Húszéveseket megszégyenítő a laboreredménye, heti háromszor edz, és minden étkezéskor a fele ételnek csak a felét eszi meg.” Mészáros időnként viccesen megjegyzi, „hogy akinek olyan felesége van, mint én, annak kutya kötelessége jól kinézni” – ez Várkonyinak jól esik.
  • Mészáros Lőrincnek több cipője van, mint Várkonyi Andreának.
  • Várkonyi nyilvánosan Lőrincnek, otthon Szívemnek hívja Magyarország leggazdagabb emberét, aki viszont őt a négy fal között Életemnek becézi.

Köszönöm a figyelmet, további szép napot kívánok mindenkinek.