Az újabb kudarc után összeugrott a Bayern-másodedző Löw Zsolt és a csapat egyik játékosa

sport
február 19., 09:10

Heves jelenetek zajlottak a sorozatban harmadik vereség, a csak középmezőnyben lévő Bochum elleni 2-3 után a Bayern München öltözőjében, illetve már az öltözőfolyosón – írja a Bild. A német lap szerint Löw Zsolt másodedző és Joshua Kimmich, a csapat egyik játékosa, a 82-szeres válogatott Joshua Kimmich összeszólalkozott már az öltözőbe menet. Kettejüket Manuel Neuer csapatkapitánynak kellett szétválasztania.

A lap egy Twitteren posztolt szurkolói videót is közzétett, ám abból nem sok minden látszik.

link Forrás

A meccs utáni nyilatkozatában Thomas Tuchel vezetőedző viszont elismerte a konfliktust. „Tudom, mi történt, de ez nem tartozik a nyilvánosságra.” Később hozzátette ehhez: „Egy futballöltözőben vagyunk, itt ez egy teljesen normális incidens, ha az ép ész határain belül marad. És itt azon belül maradt”.

Kimmich kezdőjátékos volt a bochumi meccsen, de a 63. percben, 1-2-es állásnál lecserélték, amit láthatóan rosszul viselt. A Bayern vezérigazgatója, Jan-Christian Dreesen a Bild szerint azt mondta: „Josh eléggé feldúlt lehetett a cserepadon”, de azt is mondta, hogy szerinte ez érthető, mert a játékos „mindig száz százalékot nyújt, győzni akar, és játszani is”. A klubnál egyébként egyre többen beszélnek Kimmich esetleges távozásáról – de arról is, hogy Tuchelt és stábját kellene a szezon vége előtt meneszteni.

A 33-szoros német bajnok Bayern a bochumi vereség előtt simán, 3-0-ra kikapott egy bajnokin a Leverkusentől, majd a BL-ben 1-0-ra a Laziótól. A csapat a mostani szezon előtt sorozatban 11-szer lett bajnok – igaz, a legutóbbi bajnokságban nagy szerencsével, csak az utolsó fordulóban –, míg most 22 forduló után 8 pont hátránnyal a második.