Granit Xhaka olyan szívatós gólörömöt mutatott be, mintha belesérült volna a góllövésbe

sport
február 24., 09:58

Akár műfajteremtőnek is tűnhetett az álomidényt futó Leverkusen középpályása, az Arsenaltól átigazolt Granit Xhaka, aki a pénteki bajnoki győzelmük akalmával belőtte első Bundesliga-gólját, amit azzal ünnepelt, hogy eljátszotta, hogy lövés közben megsérült az Achillese.

link Forrás

A gólról készült videón jól látható, hogy Xavi Alonso edzőt és stábját mindenképp sikerült megvezetnie, volt is nagy öröm, amikor rájöttek a turpisságra.

De ezt a remek focistapoént nem Xhaka találta ki.

A mém 2019-ben született, amikor a kenyai Kariobangi Sharks focicsapata egy fogadási cég szervezésében játszott barátságos meccset az angol Evertonnal. A vége tizenegyespárbaj lett. Sven Yidah, a Sharks játékosa ennek során mutatta be elsőként a húzódásos majd táncolós örömködést:

link Forrás

Tétmeccsen egy női játékos volt az úttörő. Az amerikai Lo’eau LaBonta, a KC Current csapatának játékosa egy Angel City FC elleni 2022-es bajnokin a 82. percben belőtt tizenegyes után játszotta el ugyanezt, hogy gyorsan twerkelésben törjön ki utána.

link Forrás

Tavaly történt, hogy Antonio Rüdiger középhátvéd a Real Madrid edzésén akkora gólt lőtt, hogy örömében ő is bemutatott egy kamuhúzódást:

link Forrás

Takefusa Kubo, a Real Sociedad játékosa pedig a Bilbao elleni baszk derbin lőtt gólját ünnepelte így 2023-ban:

link Forrás