Lemondott a tiszaföldvári borozóban balhézó alpolgármester, a Fidesz két képviselője is kilép

belföld
február 27., 14:58

Bejelentette a lemondását Cseuz Zsolt, Tiszaföldvár fideszes alpolgármestere, aki szombaton egy vállalkozó barátjával együtt balhézott egy helyi borozóban. Az esetről több videó is készült, ezeken Kiss Ferenc, aki alig egy hónapja lett Tiszaföldváron az “Év vállalkozója”, félmeztelenül őrjöngve próbálja berúgni a kaput, amit azért lakatoltak le, hogy ne tudjanak visszajönni. A mellette álló alpolgármester több helybéli szemtanú szerint nem sokkal előtte részt vett egy verekedésben a kocsmában. Az eset miatt garázdaság és könnyű testi sértés miatt született feljelentés, a rendőrségnek néhány napon belül kell döntenie arról, hogy megindítja-e a nyomozást.

Cseuz Zsoltot hétfőn kerestük, de nem válaszolt a kérdéseinkre, hogy mennyit ivott, mire emlékszik, és valóban verekedett-e, illetve hogy lemond-e a pozíciójáról. Kedden kora délután aztán Cseuz egy Facebook-posztban jelentette be, hogy mégiscsak lemond az alpolgármesterségről:

“A hétvégén egy régóta húzódó, folyamatos provokációkkal és fenyegetésekkel teli magánügy következtében hibásan kezeltem a Barcza Borozóban történt eseményeket. Még ha közszereplő is vagyok, de belül mégis csak egy ember, egy családfő, egy apa, aki próbálja megvédeni azt, amit az évek kemény munkájával felépített.

"Mélységesen megbántam ami történt, de hibáztam”

– írja.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.