Váradi József szerint a Ryanair vezérigazgatója lehet, hogy kábítószer hatása alatt nyilatkozta azt, hogy ők a piacvezetők

közlekedés
február 28., 15:27

A Wizz Air sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a légitársaság lesz a Magyar Olimpiai Bizottság partnere, vagyis ők fogják utaztatni a magyar sportolókat Párizsba.

A sajtótájékoztatón Váradi József, a légitársaság vezérigazgatója arról is beszélt, hogy a Wizz Air Magyarország vezető légitársasága, ugyanis jelenleg 38 százalékos részesedésük van a magyar piacon, míg a „második légitársaságnak”, vagyis a Ryanairnek 26 százalékos.

A sajtótájékoztató után a hvg.hu megkérdezte Váraditól, hogy mit szól Michael O'Learynek, a Ryanair vezérének néhány nappal ezelőtti kijelentéséhez, amelyben a Wizz Air felső vezetőit kamugépeknek nevezte, és úgy fogalmazott: a légitársaságnak esélye sincs versenyre kelni a Ryanair magyar piacon is vezető pozíciójával.

Váradi József azt válaszolta:

„Nem tudom, Michael O'Leary lehet, hogy valamilyen kábítószer hatása alatt nyilatkozta ezt. Engem még úgy tanítottak matematikából, hogy a 38 százalékos piaci részesedés nagyobb, mint a 26, de lehet, hogy én jártam rossz órákra.”