A Sajtóklubban Magyar Péterről: kisípolás, kisípolás, kisípolás

POLITIKA
március 25., 11:52

Nemcsak a közmédia állt rá a maga módján Magyar Péterre, szinte csak az időjárás-jelentésben nem említve a nevét, hanem a Sajtóklub is, szintén a maga módján.

Ez konkrétan úgy nézett ki, hogy egy ideig komoly arcú, visszafogott okoskodás ment arról, hogy Magyar kárt okoz annak a politikai közösségnek, amelynek haszonélvezője volt, milyen káros a családjának, amit csinál, és egyébként is majd az ellenzék csinálja ki, mert valójában rájuk, és nem a Fideszre veszélyes. Aztán jött Néző László, a Magyar Nemzet főszerkesztője, és más szintre vitte az elmélkedést.

Onnan indított, hogy Magyar nincs tekintettel a gyerekeire, váratlanul azzal folytatta, hogy 2015 februárjában egy szánkós ember azt állította Orbán Viktorról, hogy egy geci.

„Na de, ha van igazi geci Magyarországon, az Magyar Péter, bocsássatok meg. Aki a feleségét meg a legjobb barátját felveszi, előre megfontolt szándékkal, hogy azt majd felhasználja, az egy geci. Az takarodjon a büdös picsába a közéletből”

- mondta a Magyar Nemzet főszerkesztője, akinek a szavait sűrűn sípolta ki a Hír TV szerkesztője. Ezután még van egy gondolatmenete, hogy mégsem küldhették Magyart, mert nincs a világon egy olyan hülye CIA-ügynök, aki ilyen kampányt vezényelne, végül önsorsrontó elmebeteg baromnak nevezi Magyart, a többiek bólogatásától kísérve.

link Forrás