Visszaköltözött az uniós pénzből felújított orvosi szolgálati lakásból az önkormányzati lakásába a bácsszőlősi fideszes polgármester

belföld
április 08., 04:29

Visszaköltözött a számára korábban kiutalt önkormányzati lakásba Szarvas Róbert, Bácsszőlős fideszes polgármestere. Szarvas ugyanis eddig a 45 millió forint uniós pénzből felújított orvosi szolgálati lakásban élt. Az eset újabb fejleményeiről az RTL számolt be.

Február végén Hadházy Ákos látogatott Bácsszőlősre, a független országgyűlési képviselőnek sikerült is beszélnie akkor a polgármesterrel. Amikor megkérdezte tőle, hogy miért lakik a falu orvosának szánt lakásban, Szarvas így válaszolt:

„Bazdmeg, valahol laknom kell!”

link Forrás

A faluban amúgy orvos nincs, rendelésre, csak kétszer két órában jár át egy szakember nyolc kilométerről. Vasárnap derült ki, hogy hivatali visszaélés miatt nyomozást rendeltek el Szarvas Róbert ellen. Az RTL stábja is elment a faluba, ahol kiderült, a megkérdezett falusiak mindezek ellenére támogatják a polgármestert és az is, hogy amikor a testület négy képviselője korábban szóvá tették neki, hogy talán nincs rendben ez a fajta megoldás, Szarvas egyszerűen lehülyézte őket.