Egy dühös szurkoló megkorbácsolta Benzema és Kanté csapattársát a szaúdi Szuperkupa-döntő után

sport
április 12., 04:34

Hiába telt el majdnem egy teljes idény, az eddigi bajnoki meccseket nézve nem lehetett érteni, hogy miért költött el ennyi pénzt Szaúd-Arábia nagynevű focisták összevásárlására. A focira alkalmatlan melegben NB2-es szinten poroszkáló híres emberek eddig nem nyújtottak semmiféle értékelhető szórakozást, kivéve Ronaldo hisztijeit. Csütörtök estig, amikor Abu Dzabiban megtartották a szaúdi Szuperkupa döntőjét az Al Ihttihad (Benzema, Kanté) és az Al Hilal (Milinkovic-Savic, Malcom, Ruben Neves, Koulibaly csapata) között.

A meccset a bajnokságban az Al Ittihad előtt jelenleg 30 ponttal vezető Al Hilal papírforma szerint 4-1-re nyerte meg, előbbi egyik szurkolója a meccs után valamit mégis beszólt pont annak a marokkói Hamdallahnak, aki az Al Ittihad egyetlen gólját lőtte. A csatár szó szerint felkapta a vizet, és kulacsából lespiccelte. Az ember azt hinné, hogy abban az istentelen melegben direkte örült neki, de mégsem. A szurkoló úgy reagált, mint talán még senki a nagyszerű, brit gyökerű sport 150 éves történetében: korbácsot rántott, és két gyors mozdulattal megkorbácsolta a góllövőt.

link Forrás

Minden régió mást ad hozzá ehhez a lebilincselő globális szórakozáshoz, az Arab-félsziget hozzájárulása igazán szórakoztatóra sikerült.