Milliárdos vállalkozás és most alapított hárommilliós cég: ők állnak a szombati káoszos pénzszórás mögött

ÉLET
április 14., 18:21

Szombaton ezresek röpködtek a budapesti levegőben, amikor két huszonéves vállalkozó minden bizonnyal egy egyszerű reklámötletet csinált meg kétmillióból, azaz kétezer darab ezresből. A cégnyilvántartásban megnéztük, hogy mit lehet, mit érdemes tudni Diller Kevinről, illetve Szépréthy Rolandról, a történet két főszereplőjéről.

  • Dillernek három, Szépréthynek két cégben van vagy volt érdekeltsége, illetve ezekben mindketten ügyvezetőként is felbukkantak.
  • A nagyobb hal, ha a cégadatokat nézzük, mindenképpen Diller.
link Forrás

A MobilFox márkanév az egri székhelyű Mobilredfox Kft.-é, amit 2016-ban alapított egy testvérpár. A cégben 2019 márciusában, a nagykorúvá válásakor lett minősített többségű befolyása a 2001 márciusában született Diller Kevinnek. Az ő édesanyja volt egyébként az egyik cégalapító, de minden más tulajdonoshoz hasonlóan ő is kiszállt öt éve, így 2019 júliusa óta Diller Kevin az egyetlen tulajdonos. (Érdekesség, hogy a Mobilredfox Kft.-ben 2016 novemberétől Kevin beszállásáig tulajdonnal rendelkezett az a Diller Ulrich Walter is, aki az 1995-ben alapított német ZF Hungária Kft. első, 2012-ig a cég élén álló egyik ügyvezetője volt.)

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.