A II. kerületi Fidesz pont abba a Sparba indítja a bevásárlóbuszokat, ahol a jelöltjüknek családi trafikja van

belföld
május 08., 10:45

A II. kerületi Fidesz, dacára a kormány Sparral vívott háborújának, a hűvösvölgyi Sparba buszoztatja a vásárlókat. Hogy miért pont a hűvösvölgyi Sparba, nem pedig a közelebbi rózsadombiba, arról olvasónktól kaptunk egy lehetséges megfejtést.

Az akciót meghirdető Bozzay Kató fideszes önkormányzati képviselőjelölt fiával közös családi cégének a hűvösvölgyi Sparnál van saját trafikja.

Jobbra Spar, szemben trafik
photo_camera Jobbra Spar, szemben trafik Forrás: Google Maps
Szemben trafik
photo_camera Szemben trafik Forrás: Google Maps

Politikailag mennyire szerencsés fideszesként a Sparba buszoztatni vásárlókat? – kérdeztük telefonon a 9. választókerületben induló Bozzay Katót. – Tekintve a kormány és a Spar háborújára?

A képviselőjelölt erre azt válaszolta, hogy miért lenne baj az, ha nehéz sorsú embereknek ilyen módon segítenek, de nyomban meg is lepődött azon, hogy válaszát leírom. „Nagyon szépen köszönöm, hogy felhívott” – zárta ekkor rövidre a beszélgetést.

Mielőtt letette volna, még megkérdeztem a trafikról, erre már csak ezt a választ kaptuk: „Gondoljanak, amit akarnak. Én gondolom, amit én akarok, akkor is, ha önöknek nem tetszik.”

Olvasónk amúgy elküldte a buszoztatás plakátját is, amin Bozzay Kató mellett Dombi Rudolf, a II. kerületi polgármesterjelöltje is szerepel. Arra, hogy fideszesek lennének, az égvilágon semmi sem utal.

photo_camera Forrás: olvasói fotó