Elmarad a május végi Szoboszlai-közönségtalálkozó

sport
május 14., 09:13

„A zavartalan Eb-felkészülés miatt halasztják a Szoboszlai Live Show-t” – közölték a május 30-ra tervezett esemény honlapján a szervezők. A programot márciusban hirdették meg, úgy tűnik, Szoboszlai menedzsmentje és/vagy a szervezők akkor még nem értesültek arról, hogy június 14-én kezdődik az Európa-bajnokság, amin a magyar válogatott is részt vesz.

A szervezők azt írják, hogy a mostani a döntést válogatott szakmai stábjával, Marco Rossi szövetségi kapitánnyal, az MLSZ-szel és a játékosokkal egyeztetve hozták meg. A közönségtalálkozót a mostani tervek szerint 2025 nyarán rendezik meg. Akik jegyet vettek, azoknak automatikusan visszatérítik a pénzt. Az ülőhelyeket egyébként 10-30 ezer forintért lehetett megvenni, de a legdrágább jegy 150 000 forintba került.

A 23 éves, a Transfermarkton 75 millió eurós értékűnek becsült Szoboszlai Dominik pályafutása csúcsán van, még ha a csapatával, a Liverpoollal együtt hullámvölgybe is került az elmúlt hetekben. A bajnokságban 32 meccsen 2101 percet játszott, 3 gólja és 2 asszisztja volt. 25-ször kezdőként, 7-szer csereként, a Whoscored szerint 6,82-es átlagos teljesítménnyel. Az utóbbi időszakban háttérbe szorult: az utóbbi öt meccsén mindössze 92 percet töltött pályán, és ebből csak az Everton ellen 2-0-ra elvesztett meccsen volt a kezdőben.

Kiemelt videóink