Németh Balázs nem érti, miért nem reagáltak többet egymásra a jelöltek a csütörtöki vitán

POLITIKA
május 31., 11:38

Németh Balázs is értékelte az EP-listavezetők csütörtöki tévévitáját. Mindezt ugyanazzal a leereszkedő stílussal teszi, mint amivel a műsor során is beszélt a megjelent politikusokkal. Azt írja többek között:

„Meglepő volt, hogy mennyire nem akartak / nem tudtak egymásra reagálni, pedig lett volna rá lehetőség minden megszólalásnál. Talán éppen amiatt történt ez, mert nem mertek eltérni az előre megtanult, időre kimért szövegtől.”

link Forrás

Ezt ugye arról a vitáról mondja, amelyen részt vett minden lista jelöltje, azoké is, amelyek egészen biztosan lemaradnak a bejutásról, és mindannyian összesen nyolc percben beszélhettek. Két egyperces és három kétperces blokkban szólalhattak meg. Az egyik témakörben például a mezőgazdaság vagy a jogállamiság közül választhattak mondanivalót.

Az egykori trafikmutyi nyertes két évvel ezelőttig vezette az M1 műsorát, akkor nyolcmillió forint plusszal távozott onnan, majd az atlétikai vb-t szervező cég vezérigazgatója lett. Egy időben többen kérdezgették tőle, hogy lenne-e főpolgármester, de aztán nem lett jelölt, hanem visszatért a kaptafához.