Tiborcz István veszi át a strandot a Kopaszi-gáton

belföld
június 04., 07:12

Flava Beach lesz a Sho Beachből a BudaParton, a Lágymányosi-öbölben, a Kopaszi-gáttal szemben – írja a Telex az új üzemeltető közleménye alapján. Azt írják, a strand hétköznapokon ingyenes lesz.

A strandot eddig a Kopaszi Gát Kft. adta ki, az üzemeltető pedig Koltai Róbert és Pogány Judit fia, Koltai Gábor volt, de a Sho Beach a napokban közölte, hogy nem nyit ki többet.

„A Flava Beach Budapest egyetlen olyan homokos partja, ahol a Dunában lehet fürdeni, és ahol a vízminőséget rendszeresen ellenőrzik. A jól megközelíthető városi strand nemcsak olyan remek szórakozási lehetőségekkel, mint a labdarúgó Európa Bajnokság vetítése, hanem friss gasztronómiai kínálattal és koktélválasztékkal várja vendégeit, melyek igazán feltöltenek a pihenés során. A konyhát a már jól ismert Flava életérzést közvetítve álmodták meg nyári, friss ötletekkel kiegészítve” – írja közleményében. a Flava Kitchen&More, ami Orbán Viktor vejének, a Tiborcz István tulajdonában lévő BDPST-nek az érdekeltsége. Mármint annak a BDPST-nek, ahol pedig a BDPST Konceptnek az ügyvezetője Orbán Viktor legidősebb lánya, Orbán Ráhel, aki nemrég soha nem látott influenszertripet szervezett a mi pénzünkből.

Kiemelt videóink