Magyar Péter rettenetesen boldogan jelentette be, hogy este bejelent

belföld
június 18., 06:56

Egy első repülésére készülő óvodás kisfiú boldogságával az arcán áll Magyar Péter kedd reggel egy repülő fedélzetén – ez látható a politikus legutóbbi Facebook-bejegyzésében. Azért posztolt, hogy bejelentse: este bejelent.

link Forrás

A ma reggeli fotó előzménye, hogy Magyar hétfőn megszavaztatta az embereket a pártja honlapján: felvegye-e mégis az európai parlamenti mandátumot – azok után, hogy a kampányban végig azt mondta, nem veszi fel, még ha első helyen is van a pártja listáján –, vagy ne vegye fel.

A mai bejegyezése szerint csaknem százezren szavaztak. Azt már tegnap este tudni lehetett, hogy a válaszadók 75,57 százaléka azt mondta, hogy igen, üljön be az EP-be (az ezt ellenzők aránya logikusan 24,43 százalék volt). Magyar vasárnap azt írta: „Bárhogy is döntötök, én elfogadom.”

Tarr Zoltán június 9-én a párt eredményváróján még azt nyilatkozta lapunknak: valószínűleg ő lesz a Tisza Párt delegációvezetője az EP-ben, „de erről csak jövő héten döntenek hivatalosan.” Magyar, szintén vasárnap, a lapunk kérdésére azt mondta, hogy tíz napon belül jelenti be, kik lesznek a Tisza EP-képviselői.

Kiemelt videóink