Szandiék visszafizetnék a gázsit, de az elmaradt fellépés szervezői azt állítják, őket nem keresték még ezzel

bulvár
június 21., 16:01

Madaron, egy magyarlakta szlovák településen lépett volna fel múlt szombaton Szandi egy jótékonysági eseményen, csakhogy a koncert elmaradt, arra hivatkozva, hogy túl kevesen voltak a helyszínen. Szandi ki sem szállt a kocsiból, mert „nem nagyon volt hova”, de a gázsit felvették, ami szerinte a hírekkel ellentétben nem 1500 euró volt.

A Borsnak az énekes azt mondta, méltatlannak és megalázónak érezte a helyzetet, amilyet 35 éves pályafutása alatt egyszer sem tapasztalt. Azt, hogy egy több fellépős jótékonysági rendezvényről van szó, csak ott a helyszínen tudták meg. „Azzal kezdte az alapítvány vezetője, hogy ők nem rendezvényszervezők, hanem egy alapítvány és nagyon sajnálják, ők csak jószándékú emberek, akik segíteni akarnak. Elnézést kértek és mondták, hogy természetesen rendezik az anyagiakat. Mi nem kértünk és nem követeltünk semmit, ha nem fizetik ki, akkor is eljöttünk volna” – mondta a lapnak Bogdán Csaba, Szandi férje.

Az énekesnő szerint a pályafutása során soha nem fordult még elő, hogy elment egy megbeszélt koncertre, de nem lépett fel. „Az fáj a legjobban, hogy pont a tisztességünket kérdőjelezték meg, pedig mindig kínosan ügyelünk minden részletre – mondta, hozzátéve, hogy „a legnagyobb szeretetben és békében” jöttek el. Azt mondta, hogy ha a szervezők küldenek egy számlaszámot, visszautalják a pénzt.

Kallós Daniela, a szervező Angyali Kezek nonprofit szervezet igazgatója a 24.hu-nak azt mondta, összesen 60 darab jegyet adtak el, valamint ott volt 40-50 önkéntes, így szerinte nem állt meg, amit Szandiék állítottak. „Szandi egy összekötőn keresztül volt beszervezve a fellépők közé. A szerződés Szandi és az összekötő között jött létre. Nekünk, a főszervezőknek Szandi valóban 1500 euróba került”. Kallós azt mondta, egyelőre nem volt megkeresés Szandi és Bogdán Csaba részéről arra vonatkozóan, hogy visszautalnák a kapott összeget.