Visszautalta a gázsit Szandi, amit úgy vett fel a jótékonysági koncertért, hogy ki se szállt a kocsiból

bulvár
június 24., 06:39

Megnyugodott a lelkem, pénteken visszautaltuk a pénzt a jótékonysági Alapítvány számlájára! - írta ki tegnap este Szandi a Facebook-oldalára.

Az énekesnő Madaron, egy magyarlakta szlovák településen lépett volna fel június 15-én, szombaton egy jótékonysági eseményen, csakhogy a koncertje elmaradt, arra hivatkozva, hogy túl kevesen voltak a helyszínen. Szandi ki sem szállt a kocsiból, mert „nem nagyon volt hova”, de a gázsit felvették, ami szerinte a hírekkel ellentétben nem 1500 euró volt.

Miután az eset sajtónyilvánosságot kapott, az énekesnő a Borsnak azt mondta, olyan méltatlannak és megalázónak érezte a helyzetet, amilyet 35 éves pályafutása alatt egyszer sem tapasztalt, Bogdán Csaba pedig arról beszélt, ha ott lett volna 50 ember, gond nélkül leadják a koncertet, de

„ilyen megalázó helyzetbe nem lehet hozni egy előadót.”

Mindenesetre azt mondták, ha a szervezők küldenek egy számlaszámot, visszautalják a pénzt.

Kallós Daniela, a szervező Angyali Kezek nonprofit szervezet igazgatója múlt pénteken a 24.hu-nak viszont azt mondta, még nem volt megkeresés Szandi és Bogdán Csaba részéről arra vonatkozóan, hogy visszautalnák a kapott összeget.

Időközben ezek szerint sikerült megtalálniuk egymást, Szandiék pedig már pénteken visszautalták a gázsit. A kialakult helyzetről azt írta:

„Nagyon fáj a szívem, hogy csak utólag tudtuk meg, hogy kiknek a megsegítéséről szól ez a rendezvény. Ott a helyszínen hoztunk egy rossz döntést amit azóta is bánunk. Nagyon sajnálom, hogy így történt és elnézést kérünk azoktól akiket ezzel megbántottunk. Remélem, lesz még mód kárpótolni őket, mert mi nem ilyen emberek vagyunk, számunkra mindig is fontos volt a rászorulók megsegítése.”

Az énekesnő személyesen is meglátogatta a családot, akiknek a megsegítésére a jótékonysági koncertet szervezték.

Kiemelt videóink