„Az abszurd humor megszűnt létezni” – szerénykedett Szánthó Miklós, miközben bemutatta a woke-ellenes központját Budán

idióta rekordok
július 30., 15:35

„Az ellencsapás ideje elérkezett: a liberális gépezet, mely a háború, a gender és a migráció programjait futtatja, egyre jobban vagdalkozik, de mi készen állunk a válaszra. Európában és a tengerentúlon egyaránt megingott a háborúpárti erők irányítása, és most pánikszerűen csaponganak, miközben mi újult erővel védjük valódi értékeinket” – ezzel a felütéssel küldött meghívót az Indexnek az Alapjogokért Központ, hogy bemutassa a széles nyilvánosság elől eltakart, milliárdos összegből épített XII. kerületi központját.

Az eseményen a fideszes szervezet igazgatója, Szánthó Miklós influenszer a párizsi olimpia megnyitóján dühöngött: „A megnyitóünnepség helyett az Eurovíziós Dalfesztivál ült tort, miközben keresztény sportolóknak megtiltották, hogy használhassák a keresztény vallás jelképeit. Az abszurd humor megszűnt létezni, és a nyugati politika lépett a helyére.”

Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója és Dezse Balázs, a Fidesz biatorbágyi képviselőjelöltje
photo_camera Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója és Dezse Balázs, a Fidesz biatorbágyi képviselőjelöltje Fotó: Alapjogokért Központ/Facebook

Szánthó szerint a Wokebusters „a jobboldali konnektivitás új eleme”: olyan információs csomópont, ami a magyar jobboldal meglévő nemzetközi kapcsolatrendszerét használja, és a zsidó-keresztény értékeket, a nemzeti szuverenitást és a családpolitika eredményeit védi, de egyfajta ideológiai védelmező szakszervezet is, ha úgy érzékelik, hogy átfogó és szervezett politikai támadás indul a benne részt vevő tagok valamelyike ellen.

A lap azt írja, a Wokebusters az Alapjogokért Központon belül, annak költségvetéséből – tehát alapvetően odacsatornázott közpénzből – működik majd: egy Dél-Amerikát, Spanyolországot, Olaszországot, az USA-t és Izraelt is érintő világkörüli turnét terveznek, a magyar közvélemény pedig újabb konferenciákra, workshopokra, rendezvényekre számíthat, de lesznek új ifjúsági ösztöndíjak is.

Kiemelt videóink